Još podkast jedan: Žena, preduzetnica, mentor sa terena (EP009)

Do sada sam imala priliku i zadovoljstvo da budem gost u nekoliko sjajnih podkasta. Ovaj format postaje sve popularniji u poslednje dve godine kod nas i odlična je platforma za razmenu i edukaciju. Moja ranija gostovanja možete naći na mom Youtube kanalu.

Ivana poznajem više od 20 godina, zajedno smo pre mnogo godina pravili sajt za mog tattoo majstora i od 2015. godine bili mentori u Superste programu. Nedavno me je pozvao da zajedno sa njim putujem za Kosovsku Mitrovicu gde smo bili deo Fail Night događaja u organizaciji Mitrovica Innovation Centar. Putovali smo kolima nekih 10 sati i puno tema prošli na tom putu. Zaključak je bio da bi bilo dobro da deo tog razgovora podelimo sa drugima. 

Dotakli smo se raznih tema od toga kako izgleda TEDx konferencija u inostranstvu, do mog rada u Tuck-u, razvoja Daj Daj i naravno onoga što danas radim. Iznad svega pričali smo o promenama, napretku i onome što čini naš život. Ja sam zaista uživala u ovom razgovoru i prilici da se podsetim nekih događaja i budem zahvalna na iskustvu i tome gde sam danas. Ako želiš da pogledaš naš razgovor dovoljno je da klikneš na sliku ili link ispod.