Centar za mame: Kako da prepoznam svoj put i bez straha budem ono što jesam sa jačim zvukom

Živimo u vremenu kada nam je toliko toga dostupno i upravo zbog toga nekada se osetimo blokirano i zbunjeno. Prilike su svuda oko nas, samo što mi nismo sigurni koji sledeći korak da napravimo, kako da prepoznamo pravi put. Da li treba da budemo hrabri ili ludi, opušteni ili totalno organizovani?

Kod svake promene strah je normalna pojava, posebno ako se nađemo pred nečim što nam se čini prevelikim izazovom. Kako da utišamo onaj negativni glas i pronađemo onaj koji će nas podržati? Da li možemo da rastemo u zoni komfora ili je naša sreća i svrha izvan njegovih granica? Svuda oko nas su prilike i mogućnosti, šta da uradimo da zaista živimo svoj pun potencijal?

Ponekad je dovoljan samo jedan događaj da nas izbaci u orbitu i osvetli novi put, put od zvezdane prasine, napravljen bas za nas!

Vebinar čiji snimak možete odgledati je organizovao Centar za mame, a držala ga je Sonja Dakić, mama i preduzetnica. Grafička dizajnerka po obrazovanju, preduzetnica po sopstvenom izboru, mentorka u nekoliko programa u oblasti preduzetništva.