Centar za mame: Od ideje do plana

Da li i Vi kao većina ljudi svakodnevno imate neke ideje? Možda imate hobi koji želite da pretvorite u posao? Možda ste već pokrenuli svoj mali biznis i niste sigurni kako dalje, ne možete da vidite kompletnu sliku daljeg razvoja?

Centar za mame vas poziva da pogledate ovaj vebinar gde smo pričale baš o ovim temama. Osnovna razlika između želje i cilja jeste naša spremnost da nešto uradimo. Da krenemo u akciju i svakodnevno radimo na zadacima koji se nalaze na putu ostvarenja. Na ovom putu praktični alati nam mogu umnogome pomoći da brže i lakše prođemo sve korake. Upravo zbog toga na ovom vebinaru radićemo sa alatom “Business canvas” koji se svuda u svetu koristi kao osnovno sredstvo u razvoju ideja i biznisa. Prošli smo kroz 9 osnovnih blokova koji nam pomažu da uvidimo kako da svoj biznis postavimo na zdravim osnovama, gde i kako da nađemo potrebnu podršku i koje aktivnosti su ključne za dalji rast i razvoj.

Vebinar je držala Sonja Dakić, mama dvoje dece, preduzetnica i biznis mentorka, NLP trenerica koja u svom radu kombinuje lično iskustvo i znanje koje je sticala tokom 7 godina razvijanja sopstvenog biznisa. Dobitnica je specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Poslednjih godina drži treninge i radionice na temu preduzetništva, javnog nastupa i razvoja veština. 2018. godine pokrenula sopstveni mentorski program Živi*Radi*Voli u saradnji sa ICT HUB-om u Beogradu. Pored toga sarađuje sa organizacijama i deo je više mentorskih programa (Superste, Social Impact Award, Podeli znanje, GIZ YEP, UNDP, Swiss Entrepreneurship Programme, Cherie Blair, Ideja za bolje sutra, Smart kolektiv, Youth Inovation).

Vebinar je organizovao Centar za mame, organizacija za prava mama o čijem radu se više možete informisati na www.centarzamame.rs, Rad Centra za mame podržava Mixa, Ekspert za osetljivu kožu.